Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütit szeretnék sütni, amit...

Sütit szeretnék sütni, amit őzgerinc formában kell. Van itthon darált kekszem, pudingom, babapiskóta. Tudsz ajánlani valami jó receptet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ezek vannak otthon, akkor ezekből nem tudsz sütni. De csinálhatod azt, hogy kehelybe, vagy kis üvegtálkába alulra raksz piskóta darabkákat, rá pudingot, rétegezed őket. Behűtöd és kész.
2009. aug. 9. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki hogy a forró pudingba beleteszed a babapiskótát.Az megpuhul,aztán ha kiborítod a formából,szépen tudod szelni.Én már keksszel csináltam így,finom és guszta.Ha kétféle színű pudingod van,akkor az még jobban feldobja.Előtte folpack-kal béleletem ki a fromát,ha kihűlt,hűtőbe téve pár óra és megdermed.

Aztán sütés nelkül: csokiszalámi,de ahhoz darabokra tört keksz kell.kell bele rumaroma meg Rama,kis tej,cukor,kakaópor.Ha kell leírom részletesebben.

2009. aug. 9. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
12:59-es vok,még annyit ha csak egyféle pudingod van de az nem kakós akkor meg is felezheted a pudingot,egyik felébe tegyél kakaóport,és úgy főzd meg,aztán így kétféle lesz.Esetleg más hozzávalók még vannak?
2009. aug. 9. 13:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Rama margarin, porcukor, darált sió, rum aroma, tej ezek is vannak. Szoktam sütni, szóval ilyen alap dolgok vannak. Csak most a férjem kitalálta, hogy valamit süssek vagy csináljak az őzgerinc formába, mivel azt kaptam szülinapomra.
2009. aug. 9. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt bogarászhatsz!:)

2009. aug. 9. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na leírom a csokiszalámit,hátha tetszik,de közben jött még ötletem azt is!

Cs.szalámi:

20 dkg Rama

20 dkg cukor

5 dkg kakópor

5 dkg mazsola(elmaradhat)

20-25 dkg keksz

4-5 szem dió apróra vágva

rumaroma

Tej+cukor+vaj összemelegíteni míg a vaj elolvad.Bele az aromát,kakót,diót,az összetört kekszet.Jól keverd össze,hogy mindenhol érje a kekszet a szaft.Míg kihűl többször forgasd át,hogy mindheol beszívja a keksz.Aztán folpackkal bélelt gericformába teszed,be a hűtőbe és ha megdermed kiborítva szeletelhető.Ha lehűl és kiborítva mégis folyik a teteje,akkor keverd össze megint,és újra tedd vissza a hűtőbe.Sajnos nekem sem sikerül mindig,ez függ a keksztől is,hogy milyen kemény.

Ha csak darált kekszed van,akkor is megcsinálhatod a masszát szerintem,próbáld ki,mintha keksztekercset csinálnál,csak akkor lehet hogy több keksz kell bele.Felezd meg a masszát,tehetsz a közepébe vajjal+cukorral jól kikevert kókuszreszeléket tölteléknek,tetejére a maradék massza.Kiborítva leöntheted csokival.vagy megszórod dióval,vagy csak hagyod...

[link] (csak a krémet nézd innen)

Na mindjárt én is kavarok valamit!:)

2009. aug. 9. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Én is szoktam azt, amit az utolsó válaszoló, imádom!!!
2009. aug. 9. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Saját recept:

[link]

maszatka

2010. febr. 21. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!