Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell fokhagymás olajat...

Hogyan kell fokhagymás olajat készíteni? Vagy lehet így kapni valahol?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 13:58
 1/4 bénabéla11 ***** válasza:

kétféleképpen:


1. fogsz két gerezd fokhagymát(ne pucold meg) csak préseld őket laposra egy kés oldalával...tedd az olajba majd pirisd őket 5 percig...aztan hagymával együtt tedd egy befőttes üvegbe!


2. fokhagymaprésselj szét két gerezdet aztán tedd bele egy befőttesüveg olajba...én teszek bele sok őrölt borsot is...Romániában nagyon szeretik az emberek! levesbe, grillre, halra...mindenre jó!

2010. nov. 4. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet kapni, régen vettem a CBA-ba 250 dl-es fújos flakonban Vénuszos, de azthiszem a Floriolnak is van fél literesben ami nem spré.
2010. nov. 4. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne. De főleg az a változat amit a lángosra kell kenni, a fent leírt recept az jó lángosra?
2010. nov. 4. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 bénabéla11 ***** válasza:

persze hogy jó, gondolod az utcai lángosos megveszi a fokhagymásvénuszt?


abban nincsenek is fokhagyma darabkák, pont azért mert csak aroma...vagy mert csak kevés van benne...


amugy ez meg nem is recept...5 perc alatt meg vagy vele...és annyit készítessz amennyit csak akarsz...sőt ha az elsőt csinálod még állni sem kell hagyni...minek vennéd meg a boltban ha otthon még finomabbra tudod csinálni...

2010. nov. 4. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!