1/14 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Minek ehhez a kérdéshez fotó? Nem egyszerűbb megkérdezni, hogy héjában sütött burgonya fogyasztható-e? Vagy sütni való blablabla. Semmi bajod nem lesz tőle, sőt vannak olyan ételek, amelyekhez héjában főtt burgonyát szoktak kínálni.
2/14 A kérdező kommentje:
Mert nem mindegyik krumplit érdemes fogyasztani héjában?
A kérdés, hogy ezt a fajtát is szabad-e.
szept. 19. 16:19
3/14 anonim válasza:
Édes jó istenem! Szabad, de csak neked és csak most és csak ebben az órában.
4/14 anonim válasza:
Uramisten ne, szarvad fog kinőni tőle. Le kell hámozni, messzire elvinni a héját és jól elásni.
5/14 anonim válasza:
Nyugodtan lehet sütni, nem lesz tőle semmi bajod
6/14 anonim válasza:
Tökmindegy, milyen krumpli, max szétesik fővés közben, ennyi a különbség, egyik sem mérgez meg.
7/14 anonim válasza:
Fűszerezd meg azért, hogy jobb legyen.
Jó étvágyat! :D
8/14 anonim válasza:
Aggódom a jövő generáció miatt. Egyre több az olyan kérdés, amelyik teljes életképtelenséget mutat. 16 év alatt ilyen alap dolgokat annak is ismerni kell, aki valami módon egy másodpercet sem járt semmiféle iskolába.
9/14 anonim válasza:
8as, szerintem kár aggódni, teljesen reménytelen az egész sajnos.
10/14 anonim válasza:
Persze hogy lehet, meg kell mosni előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!