Héjában sült krumpli készítése mikróban, mikrohullámú sütőben, hogyan, melyik technika vált be, hány percig? Be kell csomagolni papírba? Ha igen, mindegy, milyen papír? Kell forgatni közben? Hány perc összesen, hány watton?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 16:17
1/5 anonim válasza:
Nem kell papír. Nem kell forgatni. Én megszurkodni szoktam, de lehet az is fölösleges.
1000 watt, 5-15 perc a krumpli méretétől függően.
2/5 anonim válasza:
Újkrumplit szoktam mikrózni. Csupaszon pár perc alatt megvan és csodálatosan finom.
3/5 anonim válasza:
Megmosom, rárakom egy tányérra, 3 percre berakom, kiveszem, megfordítom, még 3 percre berakom. Nem kell becsomagolni meg semmi. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
Megmosom, megszurkálom, mikró üvegtányérjára berakom, direkt erre való krumpli programot kapcsolom be. Fogalmam sincs, mekkora teljesítményen kb. 15 perc alatt 3 krumpli készül el.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, mentek a pipák! 🙂👍
2023. jan. 24. 20:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!