Rizstésztás étel magyarosan?
Figyelt kérdés
Megkóstoltam és egészen bejött a kínaiban evett rizstészta és ezen felbuzdulva vettem is egy zacskóval. Viszont én kicsit hazaibb kiadásban készíteném el.
Főző tejszínre gondoltam, darált hússal.
Mik a tapasztalatok? Finom lehet? Lehet főzés után sütni, mint pl egy rakott tésztás kaját?
szept. 17. 20:09
1/4 anonim válasza:
A rizstésztát kb csak leforrázod, olvasd el az elkészítést, amit ír a csomagolàson. Nem alkalmas hosszas sütögetésre.
2/4 anonim válasza:
El fog veszni a magyaros típusú ételekben.
4/4 anonim válasza:
Nem kell szénnésütnöd.
Az eredeti kínai recepel jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!