Nem tudok főzni tudom elég ciki szégyellem is magam... Valami tippek hogy honnan tanulhatnák meg rendesen ? A legjobban attol félek hogy miből mennyit tegyek nem hogy túl sok lesz vagy kevés...
Figyelt kérdés
szept. 14. 18:32
11/12 anonim válasza:
Hát közhelyesen hangzik, de én is úgy tanultam meg elkészíteni x ételt, hogy egyszerűen megcsináltam. Ha valami nagyon nem volt világos, azt megnéztem interneten, hogy csinálják.
Volt, ami jól sikerült, volt, ami nem annyira, de szerencsére ehetetlen sosem lett.
12/12 anonim válasza:
Csinálj mondjuk levest.Azt nem nagyon lehet elrontani.Ha sóból vagy valami fűszerből véletlenül túl sok kerül bele,akkor egyszerűen csak öntesz hozzá még vizet.Aztán kész.Legközelebb meg már tudni fogod az arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!