Az normális, hogy a vanília (őrlemény) sosem oldódik föl rendesen? Még meleg tejben sem.
Figyelt kérdés
(((Vagy van valami trükk, amiről nem tudok?)))2023. márc. 8. 23:10
1/7 anonim válasza:
A vaníliamagoknak nem is kell feloldódniuk. A legjobb francia süteményekben látszanak is a magok.
2/7 A kérdező kommentje:
Jó, csak így hogy csináljak vaníliás pudingot? A nagy része az aljára lemegy, így alig van vaníliaíze...
2023. márc. 8. 23:31
3/7 anonim válasza:
Azt úgyis megállás nélkül kevergetni kell, mire a végére besűrűsödik, addig egyenletesen el is oszlanak a magok.
4/7 anonim válasza:
Az etilvanilin feloldódik, de annak semmi köze a vaníliához.
A valódi ilyen. Kevergetni kell.
6/7 anonim válasza:
A vanília nem instant kakaó, miért oldódna fel?
7/7 anonim válasza:
Ha elég van benne, akkor eléggé vanília íze lesz, mert az íze kifő, és az egyenletesen szétoszlik.
Emellett meg igaz amit írtak, hogy sűrűsödés közben is keverni kell, a végéig, és akkor már a sűrűségtől nem tud lesüllyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!