Miből lehetne finom (paradicsomos) pizzaszószt csinálni?
Figyelt kérdés
Már kb a 4. fajta pizzaszósz szűnt meg már amit szerettünk. :(
Próbáltunk már többször is csinálni, de sose lett igazán finom. Sűrített paradicsomból csináltuk, raktunk bele fűszereket, de megmaradt az az édeskés-savas mellékíze, nem sikerült soha eltüntetni.
A sűrített paradicsom helyett miből lehetne csinálni, aminek jó íze lesz? (vagy ha van valami trükk, hogy mivel lehet a sűrítettnek elvenni a mellékízét, az is jöhet)
Olyan alapanyag érdekelne, amit lehet kapni 200 g kiszerelésben, és nem kell kidobni a felét.
szept. 13. 11:29
11/16 anonim válasza:
Én "papírdobozos" passata-ból csinálom.
12/16 anonim válasza:
A sűrített paradicsomot picit még kell piritani
14/16 anonim válasza:
Ha mégis maradnál a bolt pizzaszósznál, akkor én az Univer pizzakrémet ajánlom. Nekem ez a kedvencem, csak ezt veszem.
15/16 anonim válasza:
"de megmaradt az az édeskés-savas mellékíze"
Az a paradicsom íze...
16/16 anonim válasza:
Cukrot raktatok bele? Nem kell sok, de a savasságot elveszi. Emellett a 12es is jót mond, le kell pirítani a konzerv paradicsomot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!