Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a tartósabb, ha sütésről...

Mi a tartósabb, ha sütésről van szó?

Figyelt kérdés

Disznózsír vagy az étolaj?

Például Vénusz.


szept. 11. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Hogy érted a tartósságot?

Az olaj évekig eláll, zsír avasodik

szept. 11. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Miben tudsz több ételt kisütni?
szept. 11. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Étolaj. Egyértelmű. Teljesen íztelen, mindenhez passzol
szept. 11. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettőt használom van amihez jobb a zsír van amihez az étolaj.
szept. 11. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne spórolj a zsíradékkal :-)


Nem néztem még hogy melyik ég meg hamarabb (mármint ha jól értelmezem a kérdésedet...), nem sütök egyszerre olyan sokat. A levált morzsák szoktak nekem elszenesedni mindig.


Rántotthúshoz, fánkhoz, egyértelműen étolajat. Olcsóbb, és sütés után úgy is kiöntjük.

Zsírt csak pörkölthöz/lecsóhoz használok, ha nem lenne elég a füstölt szalonna zsírja.

szept. 11. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!