Mi a tartósabb, ha sütésről van szó?
Figyelt kérdés
Disznózsír vagy az étolaj?
Például Vénusz.
szept. 11. 16:02
1/5 anonim válasza:
Hogy érted a tartósságot?
Az olaj évekig eláll, zsír avasodik
2/5 A kérdező kommentje:
Miben tudsz több ételt kisütni?
szept. 11. 16:30
3/5 anonim válasza:
Étolaj. Egyértelmű. Teljesen íztelen, mindenhez passzol
4/5 anonim válasza:
Mind a kettőt használom van amihez jobb a zsír van amihez az étolaj.
5/5 anonim válasza:
Ne spórolj a zsíradékkal :-)
Nem néztem még hogy melyik ég meg hamarabb (mármint ha jól értelmezem a kérdésedet...), nem sütök egyszerre olyan sokat. A levált morzsák szoktak nekem elszenesedni mindig.
Rántotthúshoz, fánkhoz, egyértelműen étolajat. Olcsóbb, és sütés után úgy is kiöntjük.
Zsírt csak pörkölthöz/lecsóhoz használok, ha nem lenne elég a füstölt szalonna zsírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!