Tejes- vaniliás krémhez, hogy lehet zselatint keverni, hogy keményebb, tartósabb legyen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 08:14
1/2 anonim válasza:
Aikor már langyos a krém, akkor kell belekeverni a feloldott zselatint - én lapzselatint szoktam használni. Azért langyosba, mert ha már hideg, akkor egyböl összecsomósodik, és egy-két kupac zselatin lesz a krémben, ha meg langyos, akkor szépen el lehet keverni benne. Meg nem szabad túl sokat tenni hozzá, mert akkor gumis lesz, a zselatin csomagolásán lévö ajánlat fele mennyisége elég.
2/2 anonim válasza:
Jól készített krémhez soha nem kell zselatin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!