Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett keményebb a szokáso...

Mitől lett keményebb a szokásosnál a dagasztott kelt tésztam?

Figyelt kérdés
Mindent a recept szerint csinaltam. Eddig számtalanszor sütöttem es mindig jól sikerült. Jelenleg kel, de a dagasztott tésztam most sokkal keményebb állagú lett. Igy nem lesz majd finom? Annyi hogy instant élesztőt hasznaltam, nem. futtattam fel előtte mert az van rairva hogy nem kell.
2021. márc. 7. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Több vizet igényelt volna a liszt
2021. márc. 7. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Dobhatom ki? Egyszerűen nem ertem... mindent ugyanúgy csinaltam.
2021. márc. 7. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Instant élesztőtől alapból keményebb a tészta, olyankor több folyadékot igényel.

De azt is fel lehet futtatni egyébként, hiába írja hogy nem kell.

2021. márc. 7. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért dobnád ki? Dagaszd át egy kis folyadékkal.
2021. márc. 7. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült, ujradagasztottam és tökéletes lett! Köszönöm :)
2021. márc. 7. 11:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!