Tiramisut akartam csinálni, a tejszínt habfixálóval fel akartam verni de van lett belőle. Hogy tehetném keményebbé a jelenlegi krémet?
Figyelt kérdés
Nem is zavar hogy nem igazi tiramisu. Meg finom így is a krém csak elég híg. Mit tehetnék vele hogy kéményebb, sűrűbb legyen?2016. júl. 9. 12:08
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Szóval VAJ lett belőle.
2016. júl. 9. 12:10
2/5 anonim válasza:
Dehát a tiramisuba nem kell tejszín...
vegyél mascarponét.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez az egyszerűsített recept. Mascarpobe meg habtejszín. Mondom már nem is az érdekel hogy lesz ebből tiramisu hanem csak az hogy hogy lesz kemény a krém
2016. júl. 9. 12:22
4/5 anonim válasza:
Csinálj 3 deci tejből egy csomag van. pudingot. ha kihűlt keverd össze a már kész mascarpónés krémmel, simára.
Ez ad majd, jó tartást neki, de piskótákat azért szokás szerint mártsd kávéba, mert a sűrű krémet nem biztos, hogy simán felveszi.
5/5 anonim válasza:
Tejszín? Egyszerűsített recept? Hát a sima Mascarpone dobozon lévőnél aligha van egyszerűbb.
Tojás szétválasztva, cukor, mascarpone, babapiskóta, kávé meg kakaópor. A legegyszerűbb és ízletesebb finomság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!