Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel tudok szebben tortát...

Mivel tudok szebben tortát díszíteni: vajkrémmel, vagy tejszínnel? Melyik a formázhatóbb, tartósabb?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Vajkrém. A tejszin ha nem tartod hutobe ossszeesik, hamarabb megromlik mint a vajkrém.Díszíteni azonban mindkettovel ugyan oan szépen lehet
2011. nov. 22. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Én vajkrémmel szebben ki tudom dísziteni,mint tejszínnel!
2011. nov. 22. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
A vajkrém a jobb. A tejszínbe kell habfixáló,és a diszítőzacskóban tovább sűrűsödik,ezért nehezebb vele dolgozni.
2011. nov. 22. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a vajkrém.

Viszont a tejszínes finomabb! (Ha egy szép vajkrémes torta és egy esetlenebb habos lenne előttem, én ez utóbbiból ennék! :-))

2011. nov. 22. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

valóban vajkrém.

a tejszín sokkal jobb, ha tejszín. De fixálóval, meg az ilyen cukrászhabokkal viszont valami botrányos szerintem (meg sokak szerint), úgyhogy inkább vajkrém. :D

2011. nov. 23. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!