Mivel tudok szebben tortát díszíteni: vajkrémmel, vagy tejszínnel? Melyik a formázhatóbb, tartósabb?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 20:01
1/5 anonim válasza:
Vajkrém. A tejszin ha nem tartod hutobe ossszeesik, hamarabb megromlik mint a vajkrém.Díszíteni azonban mindkettovel ugyan oan szépen lehet
2/5 anonim válasza:
Én vajkrémmel szebben ki tudom dísziteni,mint tejszínnel!
3/5 anonim válasza:
A vajkrém a jobb. A tejszínbe kell habfixáló,és a diszítőzacskóban tovább sűrűsödik,ezért nehezebb vele dolgozni.
4/5 anonim válasza:
Egyértelműen a vajkrém.
Viszont a tejszínes finomabb! (Ha egy szép vajkrémes torta és egy esetlenebb habos lenne előttem, én ez utóbbiból ennék! :-))
5/5 anonim válasza:
valóban vajkrém.
a tejszín sokkal jobb, ha tejszín. De fixálóval, meg az ilyen cukrászhabokkal viszont valami botrányos szerintem (meg sokak szerint), úgyhogy inkább vajkrém. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!