Ma hajnalban 1 darázs keringett a csirkepaprikás fölött, amit tegnap késő este készítettem és hűlni hagytam, ez azt jelenti, hogy beleevett? Újra kell főzni?
Hú a köpő légy undorító is, de nem is nagyon vannak nálam, főleg hogy este 21 kor fejeztem be a főzést, akkor mar normalisan semmi nem repül.
Emlékszem valamikor a tavasszal is előfordult, hogy valami pörköltben reggel egy döglött darazsat találtam. Furcsa ez a 2 ik eset idén
Érdekes, mert én voltam (vagy csak az egyik??), akinek a párkányon lévő kajájába evett bele a varjú, de nem emlékszem, hogy írtam volna ki kérdést erről. Talán kommentben említettem. Mindegy, én simán megettem, csak kiszedtem belőle azt a részt, ahol felbontogatta a fóliát.
De nem értem az embereket, ennyi életképtelen, majrézós hipochondert termelt ki a net, amit itt a gyk-n látni???
Most ez komoly? Körözött egy darázs a konyhában, dobjuk ki az ételt...
Hát, javaslom, hogy akiknél ez megér egy kérdést, azok menjenek el valami kis konyhára vagy büfébe dolgozni egy kicsit, aztán majd fognak csodákat látni...
Utóirat: Dolgoztam alkalmanként egy lovaspanzió konyháján, esténként záráskor lapátra söprögettük a rovarirtótól földre hullott legyeket... Soha senkinek nem lett semmi baja az ételektől.
Hú akkor lódarázs! 16 os. Ez lesz. Kisse mintha hosszabb lett volna a potroha!
17 es: senki nem mondta, hogy dobjam ki a kaját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!