Mitől lett keserű a zöldbabfőzelék?
Figyelt kérdés
900 g fagyasztott zöldbab (Privát)
1 fej vöröshagyma
Kicsi olaj
Kicsi só
Kevés bors
4 db babérlevél
Kb. 2 ek. ecet
Kb. 3 ek. liszt
400 g tejföl
Keserű lehetett maga a zöldbab, vagy sok volt 4 babérlevél és attól lett keserű az egész?
aug. 24. 03:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem (bár nem vagyok nagy mestere a főzésnek), sok a babérlevél, vagy a hagyma megégett párolásnál. Én ennyi zöldbabhoz max. 1 babérlevelet teszek.
2/8 anonim válasza:
1-es vagyok, egyébként én ecetet sem teszek bele. (Sőtt tejfölt sem mert férjem laktózérzékeny és rántással készítem habarás helyett.)
3/8 anonim válasza:
Babérlevél helyett zellerszárat javaslok, jót tesz a zöldbab ízének. Babérlevél nagyon keserű ks tud lenni ilyen mennyiségben.
4/8 anonim válasza:
Babérlevél 1-2 darab elég de valószínűleg a zöldbab volt a ludas,néha belekerül más növény is
5/8 anonim válasza:
Ki pontozta le már megint a válaszokat?
6/8 A kérdező kommentje:
Valaki, akinek ennyi öröme volt ma 😃
Én mindenkinek zöldet adtam 👍🏻
aug. 24. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!