Egy lisztízűre behabart zöldbabfőzeléket fel lehet javítani? Vagy átalakítani valamivé?
Figyelt kérdés
Túl sok habarást raktam bele, és így igen lisztízű lett.2022. szept. 28. 20:04
3/7 anonim válasza:
Mi van ilyenkor, ha fogok egy szűrőt és kimosom belőle a lisztet , aztán újrakezdem a folyamatokat ?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.
Mondjuk szerencsére férjemnek ízlik, csak nekem van vele bajom.
Lehet megpróbálom újra forralni és még főzni valamennyit. Csak már így is nagyon ragadt le a habarás.
A leszűrés is jó ötletnek tűnik, csak ott meg nem kifőttek már az ízek? Lenne még utána valami íze?
2022. szept. 29. 10:21
5/7 anonim válasza:
Próbáld csak a felét leszűrni, aztán egybeöntöd őket. Nem tudom működik e ?
6/7 anonim válasza:
4: igen-igen, nem jó ötlet a teljes leszűrés, mert akkor csak egy besameles zöldbab lesz az új habarással (vagy rántással). Hiszen a babból kifőtt ízek már az eredeti lében vannak.
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem marad így. A lényeg, hogy férjemnek jó legyen, márpedig neki ízlik. :)
2022. szept. 29. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!