Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha a padlizsánkrémet úgy...

Ha a padlizsánkrémet úgy készítem el, hogy nem szedem le a héját mennyivel másabb ízélményt kapok?

Figyelt kérdés
aug. 21. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Nem az íz a fő kérdés hanem a héj sütés után picit keményebb.

De egyébként nagyon könnyen elválik a héj a belsejétől.

aug. 21. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Ha rendesen megsütöd, akkor elválik a héj a hústól. Ha azt is bele akarod sütés után keverni, akkor érdemes egy kicsit füstös-kormosra sütni, mert az ad neki egy plusz ízt. (Ha szereted a füstöset)
aug. 21. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Mindig héjastul csinálom, finom úgy is.
aug. 21. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is végül úgy csináltam és nagyon fincsi lett így is.
aug. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!