Ha a padlizsánkrémet úgy készítem el, hogy nem szedem le a héját mennyivel másabb ízélményt kapok?
Figyelt kérdés
aug. 21. 10:13
1/4 anonim válasza:
Nem az íz a fő kérdés hanem a héj sütés után picit keményebb.
De egyébként nagyon könnyen elválik a héj a belsejétől.
2/4 anonim válasza:
Ha rendesen megsütöd, akkor elválik a héj a hústól. Ha azt is bele akarod sütés után keverni, akkor érdemes egy kicsit füstös-kormosra sütni, mert az ad neki egy plusz ízt. (Ha szereted a füstöset)
3/4 anonim válasza:
Mindig héjastul csinálom, finom úgy is.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is végül úgy csináltam és nagyon fincsi lett így is.
aug. 21. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!