Hogy lehet házilag majonézt csinálni?
Google a barátod!
Nyers tojássárgát kikeversz annyi olajjal, amit felvesz, és ízesíted. Pici citromlé, mustár, só, bors, cukor.
Keresd ki a számodra legjobbat!
Itt egy normális videó:
https://www.youtube.com/watch?v=NJG1ytLBMmY
Készítheted gépi habverövel is, úgy könnyebb, ha meg netán kicsapódik, egy tojás sárgáját tegyél egy másik tálba, és az összeugrott masszát adagold nagyon kis mennyiségekben bele, állandó keverés mellett, így meg lehet menteni.
5-ös: az a baj, hogy az elsö link nem feltétlen jó.
Másrészt a kérdezönek nem segít a többszáz találat, ha nagy része használhatatlan vagy csak azoknak müködik, akik profik a konyhában.
A hármas az egyedül, aki egy tényleg jól receptet linkelt, azzal garantáltan nem lesz komoly gond.
Csak vigyázz hogy a mustárt a tojássárgájához az eléjn tedd hozzá mert összeesik.
Az olajat pedig nagyon lassan vékony sugárban öntsd
6 tojás 1 liter olaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!