Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel pótolható a párolt...

Mivel pótolható a párolt hagyma alap ?

Figyelt kérdés
A párom nem szereti a hőkezelt hagymát csak a nyerset,így nagyon sok kaja ki marad nálunk mivel rengeteg ételnek párolt hagyma az alapja.
aug. 16. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

A lilát sem?

Vagy ha péppé van darálva?

aug. 16. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem leginkább semmivel nem pótolható, akkor elkészíted hagyma nélkül , eszetek úgy vagy esztek hozzá zöldhagymát.
aug. 16. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A hagymát kihagyhatod, esetleg hagymaport használhatsz, ha az íze miatt szükségesnek érzed, és a párodnak az ellen nincs kifogása.


2-as: zöldhagymát enni valamihez abszolút nem alkalmas megoldás a belefött hagyma helyettesítésére, sem ízben, sem állagban semmi köze a kettönek egymáshoz

aug. 16. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
3. Persze nem lesz olyan de valami.
aug. 16. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:
A lilát sem ,eszi meg.
aug. 16. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Akkor csinálod hagyma nélkül, ennyi.
aug. 16. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
A magyar ételek/konyha lelke a lelke a hagyma, egyik étel sem olyan, amelyikhez alapból kéne, de ahogy írták már hagymaporral lehet próbálkozni, rossz nem lesz tőle, csak olyan ízes nem lesz.
aug. 16. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
41%
Íze nem lesz olyan, de ami a hagymától sűrűsödik, azt utólag egy kis liszttel lehet pótolni.
aug. 16. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Próbáld az alapot darált szárzellerrel és hagymaporral, így olyan sűrű lesz, mintha hagymát pároltál volna. A szárzellernek nagyon enyhe íze van, nem fogja elvinni az ételt más irányba, és szépen besűríti a szaftot.
aug. 16. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Aprítás helyett darálod a hagymát? Vagy hagymakrém? Bár ez elég sós, vigyázni kell aztán az ízesítéssel.
aug. 16. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!