Mivel pótolható a párolt hagyma alap ?
Figyelt kérdés
A párom nem szereti a hőkezelt hagymát csak a nyerset,így nagyon sok kaja ki marad nálunk mivel rengeteg ételnek párolt hagyma az alapja.aug. 16. 16:48
1/13 anonim válasza:
A lilát sem?
Vagy ha péppé van darálva?
2/13 anonim válasza:
Szerintem leginkább semmivel nem pótolható, akkor elkészíted hagyma nélkül , eszetek úgy vagy esztek hozzá zöldhagymát.
3/13 anonim válasza:
A hagymát kihagyhatod, esetleg hagymaport használhatsz, ha az íze miatt szükségesnek érzed, és a párodnak az ellen nincs kifogása.
2-as: zöldhagymát enni valamihez abszolút nem alkalmas megoldás a belefött hagyma helyettesítésére, sem ízben, sem állagban semmi köze a kettönek egymáshoz
5/13 A kérdező kommentje:
A lilát sem ,eszi meg.
aug. 16. 17:13
7/13 anonim válasza:
A magyar ételek/konyha lelke a lelke a hagyma, egyik étel sem olyan, amelyikhez alapból kéne, de ahogy írták már hagymaporral lehet próbálkozni, rossz nem lesz tőle, csak olyan ízes nem lesz.
8/13 anonim válasza:
Íze nem lesz olyan, de ami a hagymától sűrűsödik, azt utólag egy kis liszttel lehet pótolni.
9/13 anonim válasza:
Próbáld az alapot darált szárzellerrel és hagymaporral, így olyan sűrű lesz, mintha hagymát pároltál volna. A szárzellernek nagyon enyhe íze van, nem fogja elvinni az ételt más irányba, és szépen besűríti a szaftot.
10/13 anonim válasza:
Aprítás helyett darálod a hagymát? Vagy hagymakrém? Bár ez elég sós, vigyázni kell aztán az ízesítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!