Mitől éget le a hagyma disztelés közben?
Figyelt kérdés
Hagymát és zsirt diszteltem pörkölthöz, életemben elöszőr és leéget. De nem tudom mitől mert folyamatosan kevertem és kicsi lángon volt és pár másodpercnyi idő alatt történt.febr. 8. 08:08
1/8 anonim válasza:
Sokáig pirítottad,nagy lángon valószínű, egyébként azt tapasztaltam zsíron hamarabb megég min olajon.
2/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy az edémy volt tul forro es az egette meg?
Amugy azert az aprora vagott hagymanak is kell 2-3 perc a puhulasig nemhogy égjen
3/8 A kérdező kommentje:
Es ha kevés zsirt tettem bele? Az lehetséges?
A fej hagymához 1 kanál zsir kell?
febr. 8. 08:28
4/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a zsír már nagyon forró volt, és amikor beleöntötted a hagymát, attól kapott oda?
5/8 anonim válasza:
#4 en is erre tippelek
#3 kis langon nem kellene par masodperc alatt leegnie akkor se ha keves a zsir
7/8 A kérdező kommentje:
Vegul keves volt a zsir
febr. 8. 16:52
8/8 anonim válasza:
Vastagabb aljú edényben kell dinsztelni (és nem disztelni), akkor nem ég oda. Amúgy az égett múlt időben két t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!