Kremes paradicsom leves, szerintetek hogyan kell?
Figyelt kérdés
Nyaralas alatt egy aranylag jo, de nem olyan hu de draga, de jo olasz etteremben voltunk (ausztriaban nem olasz o.ban...) es ettem egy paradicsomlevest. Hat olyan finom volt. Nagyon kremes, majdnem fozelek de azer nem olyan suru. Tuti nem volt behabarva, tejszin sem volt benne... mitol lehet ilyen kremes?aug. 12. 20:12
11/11 anonim válasza:
Ausztriában szoktak tejszínhabot rakni rá de nyilván nem ettől krémes.
Zeller, sárgarépa is van belefőzve és ez van turmixolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!