Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lyukas a palacsintám?

Miért lyukas a palacsintám?

Figyelt kérdés
aug. 8. 19:03
 1/7 A kérdező kommentje:
aug. 8. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Túl sok a buborék benne - gondolom, szódát tettél bele. Én sima vízzel szoktam, akkor nincs ilyen.
aug. 8. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tul magas hofokon sutotted
aug. 8. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as jól írja.

Alacsonyabb hőfokon süsd.

aug. 8. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Szódát nem tettem bele. Indukcióson sütöttem 7-es fokozaton.
aug. 8. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokszor ilyen az enyém is de csak az első a többi normális.
aug. 9. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

#5

Nem számít, túlhevül a serpenyőd, túl gyorsan sül el belöld a víz, ezért lyukas.


Vagy süsd alacsonyabb fokozaton, vagy hagyd kicsit visszahülni a serpenyőt, mielőtt bele teszed a tésztát, vagy hagyd bebőrösödni, mielőtt visszateszed a főzőlapra.

aug. 9. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!