Paprikás krumplit készitek Még most fő de nem tejesen vagyok Biztos benne hogy jól csináltam?
olajban megpirítottam a hagymát és Hozzáadtam pirospaprikát és Száraz kolbászt sót borsot pár percig hagytam és aztán rátettem a krumplit és felöntöttem vízzel azóta föl ez így jó lessz szerintetek? (Még sosem főztem csak most meg kívántam és nem volt más aki meg csinálja 16/f
Meddig kell főzni?
Köszönöm mindenkinek Szerintem teljesen jó lett leg közelebb szalonnával csinálom olaj helyett
Olvastam hogy úgy még jobb
Kevesebb szakaszos víz kell bele mivel nincs benne rendes hús ami besűrítené. Csak a hagyma, paprika, paradicsom alap.
Ha zsírral csinálod az is segít.
Nekem másnapra megdermed kanál megáll benne.
De frissen mikor kész van akkor is van sűrű szaftja. Nem híg lé.
Kevesebb vizet.
Amúgy a krumpli is sűrít(pláne ha egy krumplit apró darabokba teszed bele és szétfő) meg teszek bele nokedlit. És jó sűrű, gazdag kaja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!