Paprikás krumplit készitek Még most fő de nem tejesen vagyok Biztos benne hogy jól csináltam?
olajban megpirítottam a hagymát és Hozzáadtam pirospaprikát és Száraz kolbászt sót borsot pár percig hagytam és aztán rátettem a krumplit és felöntöttem vízzel azóta föl ez így jó lessz szerintetek? (Még sosem főztem csak most meg kívántam és nem volt más aki meg csinálja 16/f
Meddig kell főzni?
Azt Nem vártam meg hogy fél puha legyen
Ahogy kicsit meg pirúlt a hagyma rá is tettem a kolbászt és piros paprikát borsot aztán a krumplit 😅
Annyit tennék hozzá s többiek válaszához, hogy:
"és Hozzáadtam pirospaprikát és Száraz kolbászt sót borsot pár percig hagytam"
Legközelebb a paprikát közvetlenül az előtt tedd bele, hogy felöntöd vízzel. Nem szeret sülni.
Egyébként ügyes vagy :)
9
Nem vagyok mestere a főzésnek..De leírom,hogy miként csinálom.
Először a hagymával zsírral vagy szalonnából kiolvasztott zsírral elkészítem a bő szaftos alapot.Mintha pörkölt készülne.Ere megy a krumpli.Vízzel pedig nem öntöm föl.Hanem ráteszem a fedőt a lábasra.S a fedő alatt a gőzben párolódik a krumpli.(Lassú tűzön fortyog.Néha-néha átkevergetve.)Így nem szokott vizenyős lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!