Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paprikás krumplit készitek...

Paprikás krumplit készitek Még most fő de nem tejesen vagyok Biztos benne hogy jól csináltam?

Figyelt kérdés

olajban megpirítottam a hagymát és Hozzáadtam pirospaprikát és Száraz kolbászt sót borsot pár percig hagytam és aztán rátettem a krumplit és felöntöttem vízzel azóta föl ez így jó lessz szerintetek? (Még sosem főztem csak most meg kívántam és nem volt más aki meg csinálja 16/f

Meddig kell főzni?


aug. 6. 20:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg meg nem puhul a krumpli és a kolbász. A kolbásznak legalább fél puha kell legyen mire hozzá kerül a krumpli. Egyébként fővés közben még tudod ízesiteni, nem árt kóstolni közben.
aug. 6. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Valszeg megfőtt már, vegyél ki egy darab krumplit és kóstold meg. A többi részén most már úgysem tudsz változtatni :)
aug. 6. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 A kérdező kommentje:

Azt Nem vártam meg hogy fél puha legyen

Ahogy kicsit meg pirúlt a hagyma rá is tettem a kolbászt és piros paprikát borsot aztán a krumplit 😅

aug. 6. 21:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja és miért úgy néz ki mint egy leves?😅
aug. 6. 21:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok vizet tettél rá. Ha még főzöd, elforr valamennyi. Amúgy meg holnapra a maradék besűrűsödik.
aug. 6. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jónak hangzik. Nem baj a sok víz, ha megkóstolod és ízlik, ha nem, fűszerezd még. A felesleges vizet majd kiöntöd, ha elfogyott a kaja.
aug. 6. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Jó lesz az, éhes ember ne válogasson :-) Ha a krumpli jó akkor jó az egész. Amúgy van, aki direkt "hosszú" lével szereti, ha te nem akkor kevesebb levet szedjél és szevasz.
aug. 6. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Annyit tennék hozzá s többiek válaszához, hogy:

"és Hozzáadtam pirospaprikát és Száraz kolbászt sót borsot pár percig hagytam"

Legközelebb a paprikát közvetlenül az előtt tedd bele, hogy felöntöd vízzel. Nem szeret sülni.


Egyébként ügyes vagy :)

aug. 6. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig olyan, mintha kolbászos-krumplis leves lenne, pedig nem teszek sok vizet, el sem forr és be sem sűrűsödik
aug. 6. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

9


Nem vagyok mestere a főzésnek..De leírom,hogy miként csinálom.

Először a hagymával zsírral vagy szalonnából kiolvasztott zsírral elkészítem a bő szaftos alapot.Mintha pörkölt készülne.Ere megy a krumpli.Vízzel pedig nem öntöm föl.Hanem ráteszem a fedőt a lábasra.S a fedő alatt a gőzben párolódik a krumpli.(Lassú tűzön fortyog.Néha-néha átkevergetve.)Így nem szokott vizenyős lenni.

aug. 7. 02:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!