Ki hogyan csinálja a grillázst?
Figyelt kérdés
A legegyszerűbb megoldást szeretném, jó lenne elkészíteni, mert nagyon szeretjük.:)) Köszi.2010. nov. 1. 10:44
1/2 anonim válasza:
Ennél egyszerűbb nincs is: egy evőkanálnyi vízzel elkezded a kristálycukrot karamellizálni, aztán mikor bugyborékolni kezd és szép aranyszínű, belekevered a durvára darált mogyorót és kész is. Beolajozott vágódeszkára kisimítod kb. fél centi vastagon, megvárod, míg kihűl és felszeleteled.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egyszerű de a kivitelezés nem mindig sikerül.:) Gyorsnak kell lenni! Én alig bírom kiönteni, mert már akkor megragad az edény falán. Én mondjuk egy vizes metlakira (járólap)öntöm. Lehet, hogy az sem jó, mert hideg és azon gyorsabban hűl. Felszeletelni pedig melegen még nem tudom, hidegen meg már nem lehet, mert törik. Sokat kell gyakorolni, hogy jól sikerüljön.:)
2010. nov. 1. 14:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!