Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A gasztronómiában mit jelent...

A gasztronómiában mit jelent a redukálás kifejezés?

Figyelt kérdés
2024. júl. 17. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Redukció: forralás által besűrített, intenzív ízű folyadék.
2024. júl. 17. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2024. júl. 17. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elforralod a vizét.
2024. júl. 17. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiforralod belole a vize. Surubb lesz es kevesebb
2024. júl. 17. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! 😊
2024. júl. 17. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vissza forralás legalább felére vagy inkább tovább.Általaban alapleveket szokták,így még intenzívebb.
2024. júl. 17. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Beforralás, így mondják a szakácsok.
2024. júl. 17. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!