Meg enned a Milánóit ha széles metélt vagy szarvascska tésztával lenne nem spagettivel?
Figyelt kérdés
júl. 16. 15:06
11/12 anonim válasza:
Persze, simán ha nincs más tészta otthon.
12/12 anonim válasza:
Én általában itthon -ha csak magamnak készítem-, akkor szarvacskával készítem, mert sokkal könnyebb bekapni, mint a hosszú makarónit tekergetni a villával meg szájjal szívogatni befelé a hosszú "tésztakígyókat". Ha meg a makarónit rövidebbre tördelem főzés előtt, akkor mi értelme makaróniból főzni? Akkor már tényleg lehet rövidcsőből is vagy akár pennéből is ennyi erővel. De ha nem egyedül eszem, hanem más is, pl. vendégek, akkor természetesen nem szarvacskából készítem. Csak ha magamnak főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!