Milyen pontosan a zeller fagyasztás után megfőzve (kicsi kockákra)?
Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 17:38
1/13 anonim válasza:
Cuc-muc-cucili! fehéres. Egészen pontosan!
2/13 A kérdező kommentje:
Ennyire sötét nem lehetsz!
Nem a színére vagyok kíváncsi te nagyon okos!
2024. jún. 27. 18:40
4/13 anonim válasza:
Pont olyan, mint fagyasztás nélkül megfözve, ha mem olvasztod ki elöre, hanem fagyosan teszed a már forrásban lévö vízbe.
5/13 A kérdező kommentje:
Kiolvasztottam mert egészbe tettem el megpucolva.
Akkor ez most így ehetetlen lesz?
2024. jún. 27. 19:06
6/13 anonim válasza:
Meg lehet enni, legfeljebb az élvezeti értéke lesz kisebb, ha nem ropogós, de a tápértéke nem változik. Miért lenne ehetetlen?
7/13 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy talán szivacsos lesz. Korábban más zöldségnél jártam így és szörnyű lett.
2024. jún. 27. 19:26
8/13 anonim válasza:
Én is arra gondoltam, de attól még ehető...Ha nagyon zavar turmixold le.
9/13 anonim válasza:
CSinálj belöle krémlevest, arra jó.
A fagyasztott zöldségeket nem szabad kiolvasztani, mert attól lesznek gumisak. Fagyasztás elött célszerü feldarabolni, utána tenni a fagyasztóba.
10/13 anonim válasza:
Puha,làgy széteső.
Sokszor zeller pürének jó csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!