Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tej, tojás, cukor és gluténmen...

Tej, tojás, cukor és gluténmentes édesség receptet keresek. Valakinek van bevált?

Figyelt kérdés

Ételérzékenységgel küzdő barátnőmet lepném meg.

Amire gondoltam edidg az egy hamis kókuszgolyó rumaroma, kókuszolaj, mandulatej, kakaópor, kókuszreszelék keverekéből

2024. jún. 21. 09:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogyha gluténérzékeny, akkor semmit se süss neki.

Én is kaptam már kedvességből süteményt rokontól, megköszöntem és ettem azt, amit én készítettem mert az enyém biztosan mentes volt, az övé meg "lehet".

Nekem nem ér meg kétnapi fetrengős rosszullétet és hasmenést az, hogy ő esetleg fadeszkán aprította a mogyorót, amit a süteménybe tett, vagy fakanállal keverte a hozzávalókat.

Ez nem bunkóság, csak egy érzékeny tudja, milyen jó dolog a diétahiba, ezért nem is eszünk olyan helyen vagy olyan ételt, ami nem garantáltan mentes, ergo 100% nem érintkezett liszttel.

2024. jún. 24. 09:09
 12/14 anonim ***** válasza:

igaza van a 11-nek, kolléganőm is pontos ilyenek okokból nem fogad el senkitől.

Szerintem vegyél neki valamilyen magas minőségű minden mentes édességet a boltban, az én kolléganőm nagyon szokott örülni. Vagy amit imád még, az mindenféle szezonális gyümölcs. Most van málna/kajszibarack szezon, hamarosan jön a szeder.

2024. jún. 24. 22:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Receptet kértem nem tanácsot.

A gm konyha adott. A többi allergia aminek a receptjeiben nem vagyok jártas

2024. jún. 24. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:
google
2024. júl. 12. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!