Tej, tojás, cukor és gluténmentes édesség receptet keresek. Valakinek van bevált?
Ételérzékenységgel küzdő barátnőmet lepném meg.
Amire gondoltam edidg az egy hamis kókuszgolyó rumaroma, kókuszolaj, mandulatej, kakaópor, kókuszreszelék keverekéből
"Coconut Sugar – I love baking with this! You can use any kind of granulated sweetener though."
A recept mondja, hogy a kókusz cukor helyett alkalmazhatsz tetszőleges por alapú édesítőszert.
Igen. De ez is mind cukor
Brown Rice Syrup – You can replace this with any liquid sweetener, such as honey, pure maple syrup, or agave nectar.
Nem létezik olyan folyékony édesitőszer ami 1 az 1ben kiváltana bármilyen szirupot. És ha nincs benne a szirup, már nem lesz jó a süti állaga. Nem véletlen kell bele.
Szóval mégegyszer: keresek olyan receptet, ami a kérdésben megfogalmazott jellemzőkkel rendelkezik
Jaj dehogyisem, ne beszéljünk hülyeségeket.
Barista vagyok, van nekem itt a polcon cukormentes vanília, karamell, mézeskalács szirup és gomme is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!