Furának találod a paradicsompürét a húslevesbe?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hallottam még másoktól, de szerintem egy fél-egy merőkanálnyi passata - leves mennyiségétől függően - sokkal jobban megadja a leves savasságát, mint egy szem paradicsom. Ha vendégségben, étteremben eszem általában hiányolom belőle ezt az ízt.jún. 9. 18:34
11/14 anonim válasza:
Mi nem szoktunk alapból elveszi a leves arany sárga színét...
Bár ízlések és pofonok. Az már paradicsom leves nálam.
Erőlevesbe esetleg.
12/14 anonim válasza:
11-es: NEM vödörszámra megy bele a paradicsompüré, hanem adagonként kb egy mokkáskanálnyi . Ettöl a sárga szín csak kicsit teltebb, intenzívebb lesz - nem veszi el a szinét, más az ízén sem érzed igazán, a paradicsomlevestöl nagyon de nagyon messze van, ott ugyanis a paradiocsm a fö alkotórész, itt meg csak füszer, nyomokban található benne.
13/14 anonim válasza:
Én így szoktam kínai levest csinálni a húslevesből. Igaz ketchuppal, de majdnem ua. Nekem bejön az íze
14/14 anonim válasza:
13-as: a kínai levesben semmi keresnivalója a ketchupnak, az még tévedésböl sem való bele.
Másrészt a kérdésben arról volt szó, hogy a paradicsom csak füszerként kerül bele, nem paradicsomos ízü és kinézetü lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!