Készítettem trüffelt, de kissé híg, vagy lágy lett. Mit tehetek bele utólag, amivel még meg lehet menteni és keményebb lesz?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:40
1/1 anonim válasza:
Esetleg zselatint (felolvasztva),vagy dióféléket,piskótamorzsát,vagy még vajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!