Tehát ez a üveges bolti lecsó készítése csak annyi vóna, hogy hagymát megpirítani ráönteni a lecsót kis víz és főzni ennyi?
Tehát ez jóformán főtt paradicsom és főtt paprika?
Elvileg az ezekszerint, jól gondolom?
Ti , hogyan készítitek?
Egy lecsót mindenképpen szalonnás alappal kell kezdeni!
Kiolvasztott füstölt szalonna zsírra tegyed a félkarikára vágott hagymát. A lecsót nézd meg, mekkorára van vágva benne a paprika, mert sok esetben teljesen alkalmatlanul nagyra.
Ilyenkor nem árt leszűrni róla a levet, összevágni a paprikát, és úgy tenni a hagymára.
Víz egyáltalán nem kell bele, sőt! Valamelyiknek még a leve is elég híg, és nem kell rá az összes lé. Alapvetően ennyi. Só, csípős paprika, felfőzöd, 3 percig összefőzöd, kész.
"Egy lecsót mindenképpen szalonnás alappal kell kezdeni!"
Kivéve ugye, amikor nem, mert valaki például nem eszik ilyesmit.
4! Ez csak a te véleményed!
Én meg a standard lecsót mondtam, mert ez volt a kérdés!
Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy paradicsom se kell bele mindenképpen, vagy hagyma...
De a kérdés nem alternatív verziókról szól.
"nem, mert valaki például nem eszik ilyesmit"
Nem egyéni ízlésekről szólt a kérdés, hanem hogy hogy kell elkészíteni az üveges lecsót!"
" a lecsóidőszakra nem nagyon maradt már a télen vágott diszonóból..."
Szükség törvényt bont, gulyás levest is lehet hús nélkül készíteni, csak úgy hamisgulyásnak hívják. A kérdés továbbra se arról szól, mi a megoldás, ha "elfogy a disznó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!