Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kipróbált mákos receptet ki...

Kipróbált mákos receptet ki osztana meg velem, ami nem feltétlenül édes vagy süti?

Figyelt kérdés

Arról nem is beszélve, hogy mennyi mindent nem fogyasztok: cukor, glutén, tejtermékek kezdésként, ezért sem egyszerű a receptkeresésem, bár már találtam egy lazac receptet mákos bundában, ez izgalmasnak tűnik, talán ki is fogom próbálni.

Sok éve élek külföldön, ahol ritkaságszámba megy a mák, és ma megláttam a boltban, és a gyerekkoromba dobbant vissza a szívem, szóval meg is vettem, de nem tudom, hogy mit kezdjek vele...

Ötleteket várok!

Nyersen lehet fogyasztani, ugye? Akár a reggeli kásámhoz is hozzáadhatom? Gondolom, hiszen a mákos tészta esetében sem együtt főzzük a mákkal a tésztát, ugye? Vagy rosszul emlékszem?

Nem vagyok egy konyhatündér, enni jobban szeretek, mint főzni-sütni, de a szükség nagy úr, pláne, ha nem vagyok már mindenevő.

Ki mit tud a mákról? Mikor lehet beállni tőle? Vagy a máktól nem, csak a virágjától? Lelkes tudatlanka vagyok, bocsi, segítsetek!

#recept #mák #mákos #receptkereső
2024. máj. 16. 20:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Épp költözködés közben vagyok, és még nem vittem át az új lakásba a turmixomat, ezért gondoltam ledarálni az egészet, de akkor tényleg inkább kis adagokban fogom, köszi a még egyszeri emlékeztetőt, emlékszem, hogy írtad már, de köszönöm, hogy kihangsúlyoztad újra!!!

Mákos-diós torta jól hangzik, kérdés, hogy mi van benne! :)

2024. máj. 25. 19:14
 22/23 anonim ***** válasza:
liszt nincs, annyit tudok...
2024. máj. 25. 19:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudja vagy megtalálná ezt a receptet, örülnék neki, ha megosztaná, én is keresem azért!
2024. máj. 25. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!