Ha diós vagy mákos piskótát akarok sütni hány százalékát cseréljem ki a lisztnek a mákra/dióra?
Figyelt kérdés
Az olajos piskóta receptjét használom és nagyon bevált. Azt szeretném átalakítani diós és mákos piskótára.2023. máj. 11. 12:47
2/3 anonim válasza:
Hagyd meg a liszt, cukor mennyiségét és pici hideg vizet tegyél hozzá.
3/3 anonim válasza:
én rendszeresen sütök mák vagy diópiskotát. Egy az egyben cserélem a lisztet gluténérzékenység miatt.
Tehát 6 tojásnál 6 evőkanál cukor, 6 púpos evőkanál darált mák/dió, 3 evőkanál olívaolaj, fél sütőpor.
A titok a cukor az felverni kőkeményre a fehérjét.
Isteni, könnyű piskóta az eredmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!