Hogy tudnék csinálni krémes süti krémet ezekből az alapanyagokból? Pontos leírással? Köszi előre is!
Figyelt kérdés
Szóval van itthon 5db tojás, egy vaníliás puding por, 1L tej, vaníliás cukor.
Ami nincs az liszt, keményítő, habfixáló, tejszínhab, vaj.
Nem pont ugyanazt szeretném, de valami hasonló keményebb krémet krémesnek. Réteslapok lesznek az alap és a tető.
máj. 11. 10:09
1/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a pudingot elkészítem. Felverem a tojássárgáját cukorral kemény habbá. A fehérjét is kemény habbá. És mindent összekeverek.
A kérdésem, hogy meg kell várjam, hogy a puding kihűljön mielőtt összekeverem őket?
máj. 11. 10:10
2/6 anonim válasza:
Semeddig nem kell várni,amíg forró a puding akkor keverd hozzá a felvert tojáshabot és utána mehet formába.Másnapra megdermed.
Viszont egy csomag pudingpor kevés egy liter tejhez
3/6 anonim válasza:
Ha még a forró pundinghoz kevered a tojáshabot az fixen kicsapódik, szóval várj, míg langyosra hűl. Közben néha kevergesd át, hogy ne bőrösödjön és egyenletesen hűljön.
4/6 anonim válasza:
A tojássárgájából és a cukorból nem lesz kemény hab, csak a fehérjéből. A helyedben én max a fehérjét verném fel és adnám a kihult pudinghoz, a sárgáját nem.
5/6 anonim válasza:
#2 igen
#3 nem
Mindig ugy csinalom a kepviselofankot es sose caapodott ki. Kemeny tojashab kell
6/6 anonim válasza:
5# leborulok nagyságok előtt de ettől függetlenül a 2#-est nem szavazzák fel hiába ez a helyes eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!