Tényleg van olyan ember Magyarországon aki megeszi a sertés tüdejét? Ugye ez valami vicc?
Újabb ártatlan lélek, akinek fogalma sincs, amúgy mennyi "gusztustalan" dolgot eszik, nap mint nap..
Egyszer, ha bírja a gyomrod, nézd meg az Adrenochrom dokumentumfilmet. Az majd kicsit helyretesz, hogy mi undorító és mi nem.
" Én a szalontüdőt vadas néven ismerem és marhaból ettem már azóta."
A szalontüdő és a vadas két különböző étel, bár ízre némileg hasonlítanak.
Nekem az egyik kedvencem a szalontüdő, de nem emlékszem, hogy más ételt is ettem volna tüdőből.
Eddig te burokban éltél.
Különben is, ha már feláldozták az állatot, hogy mi emberek jól lakjunk, az a minimum, hogy MINDENÉT felhasználjuk. Pont.
"Én a szalontüdőt vadas néven ismerem és marhaból ettem már azóta."
atyaúristen, hogy valaki ennyire ostoba legyen :D :D :D :D :D
Sosem szörnyülködtem ilyenen.
Jó én se eszem meg sok belsőséget csak a májat, meg a palcalt, meg zúzát, szívet.
De nem csodálkozok hogy úristen hogy lehet...Mert attól lehet finom.
Pacalt se gondoltam soha hogy szeretni fogom és mégis...
Figyi, addig ne mondj semmit, amíg nem kóstoltad. Ha túlvagy rajta írhatsz egy saját ízlsvilágodnak megfelelő véleményt, ám így elég abszurd a kiírásod.
Jómagam pl a garnélával voltam úgy, hogy "fúj" , 6x kóstoltatták velem, de mondtam, bocsi ez nem ízlik nekem. A "fúj" ellenére is mindig adtam esélyt a dolgoknak. Na aztán volt egy étterem, ahol megvolt a 7. kóstoló, ott helyben pedig jött a 8. egy másik ízvilággal és elkészítési folyamattal.
Na onnantól csak azt ettem egy ideig.
Az emberek zöme elzárkózik az új dolgok elől.
A tüdő omlósabb, krémesre is meg lehet csinálni töltellékként vagy májkrémhez hasonló kenhető dolgot is készíthetsz belőle. Fűszerezést szintén sok féle képp lehet vaiálni.
Akár hidegtálak töltelékeként vagy pl sülthús bőre alá betölteni.
Vetkőzd le a finnyás énedet és kísérletezz bátran!
Németben pl a kínaiak meghívtak karácsonyi vacsorára, ott bikaherét ettem.
Amikor megkérdeztem mi ez a finom gombóc, az öreg nevetve fordult felém és két kézzel mutogatta "bull balls". Lesokkolt, de megbékéltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!