Tényleg van olyan ember Magyarországon aki megeszi a sertés tüdejét? Ugye ez valami vicc?
Igazából minden virsli, nugget stb abból készül amit a 14-es mond.
"Csontokról mechanikusan lefejtett hús"
Ha azt megeszi valaki, a tüdő igazi hús hozzá képest.
#11
Pontosan, nem szeretem, ezt írtam én is.
Hurkaba szokták főzni vagy csinálhatsz belőle szalontüdőt.
A malacot az orrától a farkáig fel szokták használni.
#15-ös, pontosan!
A tüdő legalább az ami...
Vannak az élelmiszer iparban sokkal látványosabbra elkészített termékek, amik sokkal népszerűbbek, és sokszorosan túlárazottak... tekintve, hogy konkrétan ipari hulladékból készülnek.
Csontok, toll, tömény zsír, víz nagy mennyiségben, minden pépesítve, telerakva állományjavítókkal, és 1000-szeres áron eladva.
Az olyanoknak, mint a kérdező, ez nem tűnik fel, simán kifizet 3000 ft-ot egy adag mekis csirke nuggets-ért, mert azt nem látja a hentesnél natúr formájában, hogy miből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!