Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg van olyan ember...

Tényleg van olyan ember Magyarországon aki megeszi a sertés tüdejét? Ugye ez valami vicc?

Figyelt kérdés
Az egyik hentesnél láttam és nagyon mellbe vágott, hogy sertés tüdőt árultak. A májat tudom, hogy eszik egyesek, de a tüdejét???? Na ne már, nem hiszem el. A hentes azt mondta, hogy van aki emberi fogyasztásra megveszi. Atyaég!!
2024. máj. 9. 09:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
9-es, akkor te nem szereted a rántott csirkét és a kolbászt. Semmi baj, nekünk legalább több marad :)
2024. máj. 9. 10:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Régebben vettem birkahúst pörköltnek. Mindig kértem, hogy legyen benne egy kis belsőség is (tüdő, máj, vese, szív).
2024. máj. 9. 11:02
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező biztos valami úri család sarja, ahol reggelire kaviár van ebédre meg fine dining Rácz Jenőtöl. Bazz, komolyan nem értem mi aggaszt ezen... ennyi erővel a hús - pláne a sertés - maga is undormány lehetne...
2024. máj. 9. 11:03
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
A vért velőt agyat is , a húsipar a porcokat inat bőrt ledarálja kutterrel puding állapotra , az kerül a felvágottakba pástétomba kutya macskakonzervbe .
2024. máj. 9. 11:04
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Igazából minden virsli, nugget stb abból készül amit a 14-es mond.

"Csontokról mechanikusan lefejtett hús"

Ha azt megeszi valaki, a tüdő igazi hús hozzá képest.

2024. máj. 9. 11:08
 16/30 anonim ***** válasza:
21%

Pontosan, nem szeretem, ezt írtam én is.

2024. máj. 9. 11:11
 17/30 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a velő a kedvencem, rántott velő, velővel töltött hús. Éhes is lettem :) Tüdőt még nem tettem, de megkóstolnám.
2024. máj. 9. 11:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Hurkaba szokták főzni vagy csinálhatsz belőle szalontüdőt.

A malacot az orrától a farkáig fel szokták használni.

2024. máj. 9. 12:02
 19/30 Katona Dius ***** válasza:
100%
Amúgy a hurkában van tüdő is, csak mondom.
2024. máj. 9. 12:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

#15-ös, pontosan!

A tüdő legalább az ami...

Vannak az élelmiszer iparban sokkal látványosabbra elkészített termékek, amik sokkal népszerűbbek, és sokszorosan túlárazottak... tekintve, hogy konkrétan ipari hulladékból készülnek.

Csontok, toll, tömény zsír, víz nagy mennyiségben, minden pépesítve, telerakva állományjavítókkal, és 1000-szeres áron eladva.

Az olyanoknak, mint a kérdező, ez nem tűnik fel, simán kifizet 3000 ft-ot egy adag mekis csirke nuggets-ért, mert azt nem látja a hentesnél natúr formájában, hogy miből van.

2024. máj. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!