Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg van olyan ember...

Tényleg van olyan ember Magyarországon aki megeszi a sertés tüdejét? Ugye ez valami vicc?

Figyelt kérdés
Az egyik hentesnél láttam és nagyon mellbe vágott, hogy sertés tüdőt árultak. A májat tudom, hogy eszik egyesek, de a tüdejét???? Na ne már, nem hiszem el. A hentes azt mondta, hogy van aki emberi fogyasztásra megveszi. Atyaég!!
2024. máj. 9. 09:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
2024. máj. 9. 10:04
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne? A disznó minden egyes alkatrésze felhasználásra került régen is, beleértve a tüdőt, a herét, a gyomrot (disznósajt), a belet (hurka, kolbász) és az agyvelőt.
2024. máj. 9. 10:08
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Persze! Nagyon finom a szalontüdő!

A saját belébe visszatöltött ledarált disznó és az embrióiban megforgatott csirke belefér, meg a kakasherepöri, de ez nem?

2024. máj. 9. 10:09
 4/30 anonim ***** válasza:
93%

Atyaég, milyen világban élsz te? Képzeld, az agyat is esznek emberek, meg vesét, meg fület, farkat, herét belet stb.

Nem te szörnyülködtél a múltkor a házi sertésvágáson? Azzal is kiakasztottál pár embert?

2024. máj. 9. 10:20
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy mellőzük ezt a hungarofób vonalat, ahol sertést tenyésztenek, és sertéshúst esznek, ott minden ehető részét meg is eszik, szóval máshol, mások is ugyanúgy megeszik a tüdejét.
2024. máj. 9. 10:21
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kérdező! Kedvcsinálónak!

9. Hát a pájsli az nem ősi magyar szó?

2024. máj. 9. 10:23
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
2024. máj. 9. 10:24
 8/30 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hogy van ilyen.

Képzeld el, hogy én még a sertés nyelvet is meg szoktam enni sütve és az egyik kedvencem. Persze ez csak akkor érvényes, ha jól van elkészítve. Az egyik legjobb része a sertésnek.

2024. máj. 9. 10:26
 9/30 anonim ***** válasza:
5%

Mondjuk szerintem a többi is kutyakajába való, amiket felsoroltál 🤢

2024. máj. 9. 10:32
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

Simán. A malac 100%ban felhasználható,nagyrésze ételként. Persze van amit már mi emberek nem eszünkmeg.

De arra ott a kutya.

2024. máj. 9. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!