Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Más is jár úgy, hogy híg...

Más is jár úgy, hogy híg marad a whipping cream?

Figyelt kérdés

Hiába verem ki, pénzkidobás.

Vehettem másikat.

Mitől függ?


máj. 4. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Mi az a wipping krém?
máj. 4. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Habtejszín
máj. 4. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem volt wlég jó minoseg (35%) vagy nem volt elég hideg (24 ora hutoben ) vagy nem volt rendesen elmosva a habvero vagy a tál

Vagy csak nem volt szerencséd

Ezekre az esetekre erdemes otthon tartani mindig habfixalot. Ha 4-5 eprc alatt se verodik fel akkor beleboritod es onnan egy perc alatt kemeny

máj. 4. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Sokszor járok így egy időben csak a milli-t sikerült.

Ausztriában kapni 33 vagy 36%-os zsírtartalmú tejszínt, abból gond nélkül.

Ha nem sikerül verd tovább legalább lesz némi vajas.

máj. 4. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindig successful, depends on minőség of whipping cream. Jesz, áj szpík hunglis.
máj. 4. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem kiverni, hanem felverni
máj. 4. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
én lenni amerijkai nadjbátsi, nem beszélni mágyár.
máj. 4. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!