Más is jár úgy, hogy híg marad a whipping cream?
Figyelt kérdés
Hiába verem ki, pénzkidobás.
Vehettem másikat.
Mitől függ?
máj. 4. 08:43
2/7 A kérdező kommentje:
Habtejszín
máj. 4. 08:53
3/7 anonim válasza:
Nem volt wlég jó minoseg (35%) vagy nem volt elég hideg (24 ora hutoben ) vagy nem volt rendesen elmosva a habvero vagy a tál
Vagy csak nem volt szerencséd
Ezekre az esetekre erdemes otthon tartani mindig habfixalot. Ha 4-5 eprc alatt se verodik fel akkor beleboritod es onnan egy perc alatt kemeny
4/7 anonim válasza:
Sokszor járok így egy időben csak a milli-t sikerült.
Ausztriában kapni 33 vagy 36%-os zsírtartalmú tejszínt, abból gond nélkül.
Ha nem sikerül verd tovább legalább lesz némi vajas.
5/7 anonim válasza:
Nem mindig successful, depends on minőség of whipping cream. Jesz, áj szpík hunglis.
7/7 anonim válasza:
én lenni amerijkai nadjbátsi, nem beszélni mágyár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!