Hogy készítitek a darás tésztát?
Figyelt kérdés
Nekem állandóan ragacsos lesz a dara..
Mi a titka,hogy jó legyen?Mik az arányok a készítésnél?
máj. 4. 06:57
1/3 anonim válasza:
100 g pirított dara 1 dl víz, és kevergetve addig fözni, amíg a víz elpárolog.
2/3 anonim válasza:
Pirítás után kétszeres sós vízzel felöntöd és pár perc alatt készre fő.
Fedőt tegyél rá ha lehúztad a tűzről és hagy legalább tíz percig.
Utána már felkavarhatod és mehet a tésztára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!