Melyik a jobb? Ha a puding főzés után sűrűbb állagú,vagy ha folyósabb? Nekem,akárhányszor készítek 8sütibe,stb), soha nem folyékony,hanem alig akar kijönni az edényből. Ez jó,vagy rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
máj. 2. 00:03
11/11 anonim válasza:
ami pudingporból készül ott a keményítőnek el kell érnie a rotyogás szintet és azon forrni legalább 1-2 percet hogy hasson a sűrítő hatása de többnyire túltolják bennük, szóval nem lehet elkerülni hogy a főzőedényben még nagyon folyós maradjon (vagy azt kockáztatod hogy nem fog rendesen besűrűsödni), szerintem mindenki szenvedősen kapargatja ki amiből főzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!