Házi vanillia puding?
Figyelt kérdés
Lehet úgy pudingot csinálni, hogy görög joghurtot, vanillia aromát, cukrot meg keményítőt összekeverek, megfőzöm és hagyom hűlni?2023. febr. 11. 15:16
1/5 anonim válasza:
Én inkább tejjel készíteném a görög joghurt helyett.
Nem próbáltam még joghurttal de szerintem fura lesz az állaga.
2/5 anonim válasza:
Nem , kukoricaliszt keményítő kell hozzá , olvass klasszikus recepteket ahol krémek pudingok talalhatok eredeti alapanyagokból .
3/5 anonim válasza:
Tejjel készítsd jobban jársz. Tej, vanilliacukor, vagy aroma, és kukoricakeményítő.
4/5 anonim válasza:
A joghurt kicsapodik, ha főzöd, trutymo lesz belőle. Siman csak keverd össze az alapanyagokat és tegyél bele zselatint.
5/5 Dorian Gray válasza:
Kb 4 deci tejben keverj el 2 vagy 3 tojássárgáját, 8-10 deka cukrot ízlés szerint, meg egy fél vaníliarúd kikapart magját (ha ez nincs, akkor a cukor fele legyen vanillincukor).
A maradék 1 deci tejben keverj ki csomómentesre 30 gramm kukoricakeményítőt, majd keverd bele a többibe ezt is.
Kezd el felmelegíteni, kevergesd folyamatosan, mert oda lehet égetni, ha már finoman jönnek a buborékok akkor tulajdonképpen kész is, dobj bele egy evőkanál vajat, keverd amíg elolvad, aztán mehet poharakba és hűlni. Ja és véletlenül se margarint, mert az csak szétcseszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!