Melyik a jobb? Ha a puding főzés után sűrűbb állagú,vagy ha folyósabb? Nekem,akárhányszor készítek 8sütibe,stb), soha nem folyékony,hanem alig akar kijönni az edényből. Ez jó,vagy rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
máj. 2. 00:03
2/11 anonim válasza:
Az jó , ha sütibe keszül a tesztára kezd akkor kenni mikor forr es gyors kavaráskor mar kezd sűrű lenni és 3 fortyanás után már rögvest kenheted ...
3/11 anonim válasza:
Ha folyós, akkor a süti típusától függően megeshet, hogy kifolyik belőle a puding, stb, ami nyilván nem jó. De amúgy meg lényegtelen. Szerintem jobb ha azért van egy tartása és nem olyan folyós, de amúgy ha a süti jó lett, és összességében az állaga is rendben, olyan amilyennek te preferálod, akkor tök mindegy.
4/11 anonim válasza:
"soha nem folyékony,hanem alig akar kijönni az edényből. Ez jó,vagy rosszul csinálok valamit?"
Ennek ilyennek kell lennie. Az ilyen kihűtött pudingokat még ki kell habosítani és úgy rákenni a sütire.
5/11 anonim válasza:
Nekem mindig rettentő folyós marad, amit nem bánok pohárból, de sütibe téve nem az igazi.
6/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a megokdás. Olyan legyen amilyet szeretsz. Ha túl sűrű szokott lenni, főzd több tejjel
7/11 anonim válasza:
Kihűlve sűrű kell hogy legyen. Az edényből meg akkor fog kijönni ha olyan ppharakba vagy formákba tezsed amiket előtte közvetlen átöblítettél hideg vízzel. Így majd egyben ki tudod borítani tányérra.
8/11 anonim válasza:
Akkor valószínűleg sok a pudingpor amit beleraksz plusz amíg hűl kavard át néha.
9/11 anonim válasza:
Ha sütibe kell, akkor pont jó, ha sűrű, mert különben kifolyna.
Ha csak úgy enni, akkor én jobban szeretem a kicsit folyósat.
A tej mennyiségével lehet variálni.
10/11 anonim válasza:
Ha sütibe megy, nem baj, hogy keményebb.
Tálkából én még forrón szoktam-folyósan enni - a család rosszul van tőle konkrétan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!