Spárgát le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
ápr. 24. 10:11
2/9 A kérdező kommentje:
köszi
ápr. 24. 10:39
3/9 anonim válasza:
Igen, én minden évben fagyasztok le elég sokat, mert nagyon szeretem.
Fagyasztás elött amit szükséges, meghámozok, adagokra osztom és úgy faygasztom. Blansírozni nem szoktam, mert akkor elkészítéskor nekem szétesik, nem lesz jó az állaga.
4/9 anonim válasza:
Le persze, levesnek tökéletes.
Magában nem túl jó mert magas a víztartalma és szottyadt lesz kiolvasztás után.
5/9 anonim válasza:
Én is fagyasztok minden évben több adagot is.
Én se blansírozom, mert semmi értelme, felesleges. Teljesen jó csak simán megmosva, fás részeket levágva, kiadagolva.
Nekem ugyanolyan jó, mint frissen, nem lesz szottyadt. Igaz, nem is olvasztom ki, hanem fagyottan kezdek el vele dolgozni, megsütöm vagy megpárolom.
6/9 A kérdező kommentje:
szuper, köszi mindenkinek
ápr. 24. 12:05
7/9 anonim válasza:
Ahogy #5 írta: ne olvaszd ki! Akkor semmi baja nem lesz.
8/9 anonim válasza:
4-es: nem a spárgával van gond, hanem a te módszereddel. Ha a FAGYOTT spárgát teszed a forró vízbe, olyan lesz, mint frissen, ha kiolvasztod elöre akkor meg rossz, de ez MINDEN fagyasztott zöldségre érvényes
9/9 anonim válasza:
Mi is fagyasztunk spárgát. Azt a részét is, amit letörünk mert kemény. Az egy levesalapba, vagy krémlevesbe tökéletes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!