Miért lesz a macaronjaimnak csúcsa?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Többször csináltam már macaront, és sikerülni is szoktak, az állaguk is tökéletes, de bárhogy is csinálom, mindig marad egy kis csúcs a tetejükön.
A tészta biztos nincs alulkeverve, úgyhogy ez nem lehet baj. Mit csinálok akkor rosszul?
ápr. 15. 17:57
1/3 anonim válasza:
mert sütés előtt a csúcsokat nedves ujjal el kell nyomni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt meg szoktam tenni.
De nem kellene magától úgy elterülnie, hogy a csúcs eltűnik?
ápr. 15. 19:25
3/3 anonim válasza:
Túl sűrű a tésztád és nem oszlódik el.
Legközelebb probald a macaronos tepsit meg nyersen 5x erosen a oultra ejteni vsgy valamihez verni stb. En a samlira szoktam ejteni 1.5 meterrol. Ezzel segitesz hogy jobban oszoljon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!