Ez így nem jó 5 let , ez a főzésmód?
A Zöldségek este megpucólva, vízbe belerakva,,
Másnap reggel víz leöntve róla, zöldség átmosva, hús átmosva , úgy felrakva főni?
Ez így jó?
Igen, úgy gondolom én is azért úgy irtam,
Egyik asszonyka úgy csinálja,
Semmi íze sincs, az azert van ugye?
Ha meg teszek sót , 1 ora múlva hasmenés , Vizes,
Azért lehet ez helyzet?
Drága istenem, kiázik az egész, a növény pedig sok vizet szív magába.
Minden zöldségnek is van víztartalma. Lásd:gyümölcsprésbe bedobod nagyon sok levet kapsz.
Ha a megpucolt zöldségeket lesózod, az reakcióba lép és kiengedi a zöldség a levét.
Lásd: saláta készítéskor.
... és nem, nem öntöm le róla.
Elfogyasztjuk.
Húst se mosunk!
Szimplán tessék szépen csak megsütni, főzni rendesen.
Szószos husiknál is nem kell lepirítani, hanem lassan sütni a húst, majd saját leve is hozzájárul az ízletes szószhoz, mennyiséghez. +saját levében fő, nem kell vizet öntögetni hozzá, ahogy pár "okos" tette.
Mi a jó istentől volt hasmenésed?
Mit fogyasztottál és mennyit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!