Hogyan szoktátok elkerülni, hogy a tej odakozmáljon a fazék aljára főzés közben?
Figyelt kérdés
Legutóbb nagyon hamar odakozmált nekem pudingkészítés közben, pedig figyeltem ráápr. 10. 15:46
1/10 anonim válasza:
Kis lángon/alacsony fokozaton folyamatos keverés mellett kizárt, hogy leégjen.
3/10 anonim válasza:
Még a tej előtt bevizezem az edény alját. A tejet meg keverem végig
....
4/10 anonim válasza:
Szintén mint a hármas. Meg jó, hogyha van vastagabb aljú edényed, nálam az edény sem mindegy.
5/10 anonim válasza:
Általában vékony falú edényben gyorsan odakapja pl egy zománcos edényben.Jobb egy vastagfalú és állandóan keverni.
7/10 Hova gondolsz válasza:
Csináld vízfürdőben a pudingot. Két egymásba illő lábas, a nagyobbikba vizet töltesz, -eleve meleget szoktam, hogy hamarabb forrjon-, a kisebbe meg mehet az összekevert puding. Mindig így csinálom, és még csak ott sem kell állni mellette, néha egyet-egyet keverek rajta.
De lehet kapni dupla falú tejforralót is, a két fal közé kell a vizet önteni, abban sem ég le. Mondjuk nekem ilyen nincs
8/10 anonim válasza:
Teflonlábosaim vannak. Normál keverés mellett nem szokott odakozmálni.
9/10 anonim válasza:
Kis láng sűrű oda figyelő kevergetés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!