Hogyan kell csirkehús levest készíteni? Tapasztalatok kiváltképp érdekelnek!
Mennyi vízhez mennyi csirkehús szükséges? Sót az elején kell beletenni? Hány percig kell főzni?
Kipróbált, jó recepteket kérek szépen.





Nincs semmi ördöngösség csináld mint egy normál húslevest.
Ezeknek egy a receptjük.
Hideg vízben felrakod,ha felforr lehabozod ízesíted+ zöldségek bele.
Aztán hogy raksz-e bele paprikát vagy paradicsomot ez egyéni ízlés.
Viszont csirkét max egy órát főzd forrás után mert aomjaira esik.
#1. Másfajta húslevest sem főztem még!
#2. Kapd be, ami a lábaid között van és jó erősen szorítsd össze a fogsorodat.
#3. Köszi. De részletesebben le tudjátok írni? Nektek mi vált be?
#1. Az egy óra főzés mire vonatkozik? Arra, ha egészben fő a csirke?
#3. Mellből miért nem érdemes készíteni?
És akkor mely részekből érdemes csinálni?





Az nem leves, ami pár percig fő...
Jól meg kell pakolni rendes zöldségekkel, fűszernövényekkel, megfelelő ízesítés, só no meg a csirke.
Hagyd jó sokáig főni (órákig) , amikor már a hús szinte leesik a csontról.
Had főjenek ki és össze az ízek.





nem főzünk egész csirkét a levesbe
guglizz már rá, ne szerencsétlenkedj már könyörgöm





Minden részéből mehet a leves, a csirkemellet nem javaslom, mert nagyon száraz lesz.
Abból valami finom krémes szószos finomságot csinálj vagy pl gyros-t.
Imádni fohod, ha megtanulod jól megcsinálni.
Merj bátran kísérletezni az ízekkel, zöldségekkel, fűszernövényekkel.
Időnként rákóstolsz és fokozatosan csinálod az a legbiztosabb.
Pl a zeller nagyon jó ízt ad pluszba. Ha nem is szereted, de érdemes belefőzni. Én se eszek meg mindent.
A levesbe megfőtt sok sárgarépa egy részét kiszedem, beturmixolom és liszttel összekeverve addig gyúrom, amíg tészta nem lesz belőle.
Különleges ízhatású tészta.
Anyámék pl nem eszik meg a főtt répát, de bele főzik levesbe az íz miatt. Mindig szól, hogy elugorhatok a főtt répákért,mert imádom ezt a fajta tésztát.
Ki van gyúrva és kiszárítva el van rakva műanyag dobozkákba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!