Fehérspárgából készítettem krémlevest. Eltontottam, kijavítható még?
Tökéletes lenne, ha nem lenne keserű utóíze. Mivel javítható ha egyáltalán lehet?
Két végét levágtam, ami maradt annak a külsejét késsel lekapartam Valamit kellett volna még tennem?
"Két végét levágtam,", de ugye a fejrészt, -ami az elején van, az a csúcsos- ugye nem dobtad ki?
Nem rontottál el semmit, a spárga ilyen kesernyés ízű.
Ez a recept ugyan zöldspárgából van, de ez alapján készítem fehérből is, és kesernyés egy kicsit. Itt írja is, hogy a fejeket bele kell tenni.
1 csomag sparga, 2 evokanal cukor, so, bors, citromle, fel liter viz. Fozzuk, amig a sparga puha lesz, vegul 2 dkg liszt, 2 dkg vaj, fel liter tej, majd osszeturmixoljuk. Nem lesz keseru.
Az also, fas veget vagd le, a spargafejek mehetnek bele.
Ezek szerint akkor rossz receptet néztem, abban az állt, hogy a fejeket is le kell vágni. A komposztba dobtam, de akkor legközelebb meghagyom.
Gondolom ha kész, akkor már késő cukrot tenni a levesbe.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Kellemes hétvégét!
Sajnos megesik hogy némelyik darab nagyon keserű.Ha kész már nem tudsz vele mit csinálni.
Egyébként frissen kell megkóstóni egyenként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!